ﻣﻘﺪﻣﻪ و ﻣﺰاﻳﺎ و ﻣﺸﺨﺼﺎت ﺟک ﭘﺮوﺗﻜﻮ مدل LEADER
مزیای این نوع جک پارکینگی
قابلیت استفاده در مکان های پر تردد
مجهز به نمایشگر . جهت کلیه دستورالعملها و اخطارهای سیستم.
امکان برنامه ریزی به دو صورت تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
امکان توسعه تعداد ریموت ها به تعداد درخواستی بوسیله مرکز OFF-ON .
امکان برنامه ریزی هر کدام از جک ها به صورت جداگانه.
امکان توسعه ریموت های فابریک تک دکمه ای غیر هم کد ( دیپ سوئیچ های ریموت یکسان باشند ) به تعداد ماکزیمم 56 عدد یا ریموت های فابریک سه دکمه ای غیر هم کد ( دیپ سوئیچ های ریموت متفاوت باشند ) به تعداد ماکزیمم 19 عدد
مشخصات فنی
مشخصات فنی مجموعه LEADER بصورت زیر می باشد:

معرفی انواع جک های پارکینگی
این مجموعه درب بازکن شامل یک جفت جک قدرتمند با موتوری کم صدا در دو مدل TA و TI . می باشند – مدل TA : این مدل دارای شکافی می باشد که، زبانه ای قدرتمند در امتداد آن شکاف به اندازه mm 450 حرکت می نماید، لازم به ذکر است 50mm انتهای جک، جهت خلاصی جـک در نظـر گرفتـه مـی شـود فقط 4 LEADER از این مدل می باشد.
– مدل TI : این مدل از نوع جک های بازویی می باشد که بازوی آن در امتداد افق به جلو و عقب حرکت می نماید اندازه حرکت جک ها برحسب نوع جک به قرار ذیل می باشد:
.


امکانات جانبی :
بر روی زبانه موتور هر جک پارکینگی یک سوئیچ وجود دارد که هنگـام قطـع برق یا بروز مشکلی در سیستم که باعث از کار افتادن آن شود، می توان با چرخاندن سوئیچ، زبانه را بیـرون کشیده و سپس با چرخاندن مجدد سوئیچ، آن را ثابت نماییم در این حالت جک ها خلاص شده و مـی تـوان بصورت دستی درب ها را باز و بسته نمود . بدیهی است در صورتی که زبانه ها در داخل باشند، جک ها ، اجـازه هیچگونه حرکتی را به صورت دستی به لنگه های درب نمی دهند.
متعلقات یک سیستم کامل و نحوه انتخاب نوع جک
معرفی متعلقات
-1 یک جفت جک پارکینگی یا یک عدد به همراه دو جفت سوئیچ Leader
2 تکیه گاههای ابتدا و انتهای دو بازو بهمراه پیچهای آلن و محورهای استوانه ای آنها تکیه گاههای جک های مدل TI در دو نوع S1 و S3 می باشند که نوع ( sx( S1) مطابق شـکل E. Fig ( جهـت ابتدای بازوی چپ و نوع جهت ابتدای بازوی راست مورد استفاده قرار می گیرد. نوع S3 ) مطابق شکل M . Fig ( جهت انتهای دو بازو مورد استفاده قرار می گیرد. برای آن مدل TA از تکیه گاه S4 ) مطابق شکل Q. Fig ( در انتهای بازوهای چپ و راست مورد استفاده قرار مـی گیرد .
-3دو عدد ریموت کنترل دو عدد ریموت کنترل سه دکمه ای که پس از شناسانده شدن به مرکز ، جهت فرمان دادن بصورت رادیویی از راه دور مورد استفاده قرار می گیرند . در جک پارکینگی هر دکمه ریموت به طور دلخواه قابل برنامه ریزی به صورت ذیل می باشد ؛ الف . دو لنگه ای ب . تک لنگه ای ( پیاده رو )
. STOP -4 دو عدد خازن راه انداز AC ~ 8UF هر موتور دارای یک خازن AC می باشد که جهت راه اندازی موتورها مورد استفاده قرار می گیرد
. -5 یک جفت چشم الکترونیک ( گیرنده و فرستنده ) بهمراه چهار عدد پیچ و رولپلاگ چشمهای الکترونیک جهت تشخیص موانع متحرکی که ممکن است در حین کارکرد موتورها بین درب ها قرار گیرند ، بکار می روند . که نوع عکس العمل جک ها بستگی به نوع بستن اتصالات چشمها دارد ، که دو مد بـاز و بـسته مـی تواند باشد . چشم فرستنده TX و چشم گیرنده RX نام دارد که RX دارای کنتاکت باز می باشد
-6یک عدد کلید سلکتور بهمراه یک جفت سوئیچ جهت فرمان دستی ( بدون نیاز به ریموت کنترل ) به مرکز از کلید سلکتور استفاده می شود .در جک پارکینگی ایـن کلیـد در حالـت معمولی باز است و برای فعال کردن آن باید آن را در سمت ساعتگرد با سوئیچ مربوطه چرخاند که بطـور فنـری بـه حالت اولیه باز می گردد و این عمل پالسی برای مرکز می سازد که این پالس می تواند جهت START و یـا STOP یا برنامه ریزی جک ها بکار رود
-7 زیرقاب و روقاب بهمراه مرکز کنترل ( Q60A ( و ترانس مربوطه مرکز Q60A مغز اصلی فرمان دهنده سیستم می باشد که عملکرد آن را می توان توسط چهار د کمه A ، B ، C ، D که در سمت چپ آن تعبیه شده برنامه ریزی نمود . پیغامهای مختلف آن ( مقدار متغیرها ، متغیرها ، تأیید ، خطاهای سیستم و … ) بوسیله دو نمایشگر Seg – 7 نمایش داده می شود
-8 یک عدد لامپ چشمک زن ( BLINKING ( لامپ چشمک زن جهت آگاهی کاربران از فعا ل یا غیر فعال بودن سیستم از داخل یا خارج ساختمان بکار مـی رود . این لامپ معمولاً روی چهارچوب درب نصب می گردد تا از دو طرف قابل دیدن باشد . نوع دیگر لامـپ چـشمک زن دارای آنتن می باشد ، که جهت افزایش برد ریموتها مورد استفاده قرار می گیرد .
) 2-2نحوه انتخاب نوع جک متناسب با درب مورد نیاز برحسب طول و وزن درب (با توجه به جدول و نمودار زیر ) انتخاب می شود. حتی الامکان باید نوع ان در صورت نداشتن محدودیت مکانی بزرگتر انتخاب گردد، چرا که هر چه جک پارکینگ بزرگتر باشد قـدرت کمتری جهت باز نمودن درب مصرف و طول عمر موتورها بیشتر می شود . وزن و طول فقط یک لنگه درب در نمودار زیر مورد نظر است.

راهنمای نصب مکانیکی جک پارکینگی
در صورتیکه بخواهیم جک ها بدرستی کار کنند و طول عمر موتورها و خود مرکز بیشتر شود بایـستی طوری نصب گردند که حداقل فشار به آنها آمده و حداکثر بهره وری را داشته باشند . برای نصب باید دو نقطه انتخاب شود، نقطه اول انتخاب محل نصب جک بر روی چارچوب یا دیوار و نقطه دوم بـر روی لنگـه درب می باشد، بدین منظور جهت تنظیم اولیه جک ها، درب ها را کاملاً بست و جک ها را کاملاً باز می کنیم ، سپس حدود mm 50) مطابق شکل L.Fig ( جک ها را برای رگلاژهای بعدی به داخل می بـریم ( حرکـت جک بصورت دستی با بیرون کشیدن زبانه موتورها امکان پذیر می شود ). سپس تکیـه گاههـا را در داخـل شکاف ابتدا و انت های وصل و پیچهای آنها را می بندیم . سپس را کاملاً با سـطح افـق تـراز ( بـا اصول محاسبه ای توضیح داده شده در جداول زیر مطابقت داشته باشد ) و محل تکیه گاه ها را روی چارچوب و خود درب، معلوم و محکم سازی می کنیم ( توصیه می شود جهت محکم نمودن تکیه گاهها از جوش فلز استفاده گردد ).