تفاوت های جک درب پارکینگ هیدرولیک و الکترومکانیک چیست؟
جک درب پارکینگ وظیفه کنترل پنل های متحرک درب را در زمان باز و بسته شدن به عهده دارد. این جکها در سه مدل مختلف به بازار عرضه می شوند که هر یک تکنولوژی به خصوصی از منظر کارکرد دارند.
طراحی و ساخت جک برقی پارکینگ در بازارهای مختلف جهانی با ساختارهای مختلفی انجام می شود. اما به طور کلی این محصول را می توان از نظر نحوه عملکرد در سه دسته مختلف قرار داد که عبارتند از :
جک درب پارکینگ پنوماتیکی (عملکرد به وسیله فشار باد یا گاز)
جک درب پارکینگ الکترومکانیکی (عملکرد به وسیله چرخ دنده یا گیربکس)
جک پارکینگ پنوماتیک
تکنولوژی جک های پنوماتیک قدیمی ترین روش ساخت جک درب پارکینگ بوده است. در این سیستم از فشار باد و یا گاز برای حرکت و کنترل بازویی های جک استفاده می شده است که به آن ها جک بازویی نیز گفته می شود .
با گذشت زمان طراحان در پی رفع ایرادات این سیستم توانستند مدل های جدیدی طراحی و عرضه نمایند. به این ترتیب جک درب پارکینگ پنوماتیک جای خود را به مدل های جدید با مکانیزم عملکرد هیدرولیکی و الکترومکانیکی داد .
جک پارکینگ الکترومکانیک
سیستم کارکرد در جک های الکترو مکانیکی به وسیله چرخ دنده و گیربکس است. این سیستم همان طور که از نامش بر می آید با انرژی مکانیک و برق موجب جابجایی درب پارکینگ آهنی و یا مدل های دیگر می گردد. جک درب پارکینگ الکترومکانیک خود دارای دو مدل با ولتاژهای 24 و 220 می باشد. کارکرد این مدل ها در زمان قطعی برق متفاوت است .
به این صورت که مدل 24 ولت در زمان قطع برق از شارژ باتری جانبی کمک می گیرد. اما مدل 220 ولت اگر با قطعی برق مواجه گردد ، نیاز خود را با سیستم( یو پی اس ) مرتفع می سازد .
بهترین جک پارکینگ الکترومکانیک همچون هر محصول دیگری در بازار مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. مزایای این محصول عبارتند از :
برنامه پذیری کاربردی و عالی
انعطاف پذیری مناسب نسبت محیط و شرایط نصب
ابعاد کوچک تابلو فرمان
نیاز به یک تا دو بار سرویس در طول سال
تامین امنیت بالا به کمک نصب قفل برقی برای ساختمان
در کنار این موارد اگر بخواهیم معایب جک درب پارکینگ الکترومکانیکی را بیان کنیم، باید موارد زیر را نام ببریم :
آسیب پذیر بودن سیستم در مقابل فشار بیش از اندازه
فرسایش سریع چرخ دنده ها و گیربکس